4shared

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Massage wordt al duizenden jaren toegepast en de effecten er van zijn veelvuldig beschreven. Massage is goed voor ons,als we regelmatig gemasseerd worden,worden we rustiger, gezonder en gelukkiger.

Hoe werkt massage?

Onderhuids worden door massage ingewikkelde processen in werking gesteld; hormonen en “signaalstoffen”sturen boodschappen naar de hersenen en weer terug;sommige stimuleren,andere kalmeren. Aanraking verhoogt het oxytoctinegehalte, het hormoon dat ontspanning geeft,wat in onze maatschappij noodzakelijk is voor ons lichamelijk,emotioneel en geestelijk evenwicht.

Bij klassieke massage ontspant je lichaam zich door middel van handgrepen zoals strijken (effleurages),kneden en kloppen.De handgrepen volgen het verloop van de spieren en de bloedsomloop,en zijn bedoeld om de bloeddoorstroming te verbeteren.Afvalstoffen die zich door spanning in de spieren hebben opgehoopt,worden afgevoerd,verkrampte spieren ontspannen zich en het zenuwstelsel komt tot rust.Misschien heb je het gevoel dat je herboren bent en de hele wereld aankunt,maar misschien kruip je ook het liefst meteen onder de dekens.

Ik gebruik voor de massage een etherische olie met diepte werking.
Met ingrediënten zoals ,eucalyptus,rozemarijn,lavendel,steranijs,kruidnagelolie,menthol en vitamine E. Op de achtergrond kunt u genieten van heerlijke rustgevende muziek en heerlijke geuren. Deelmassage’s zijn ook mogelijk.

Wat doet een Ontspanningsmassage voor u?

Een ontspanningsmassage is ontspannend voor lichaam en geest.Heerlijk als u het druk hebt of erg gespannen bent.Na een massage voelt u zich helderder en fitter.De perfecte manier om bij stress te ontspannen. Ontspanningsmassage heeft een pijnverminderende werking,een stimulerende of juist rustgevende invloed op ons meridiaansysteem,invloed op de spanning van weefsel,spieren en organen.Na de massage voelt u zich weer fris en ontspannen.

Prijs: €45 /60 minuten /nek,rug,armen,handen,benen,voeten