4shared

Hotstone

Een hotstonenmassage is een massage van het lichaam met warme stenen. De stenen die gebruikt worden,zijn lava- of basalt stenen.Deze houden de warmte goed vast.Daarnaast bevatten ze zouten en mineralen die geneeskrachtig zijn en reinigend werken.

Ze komen uit rivierbeddingen of de zee en zijn door water,wind en zand gepolijst.
Er zijn verschillende vormen stenen,ieder voor verschillende doeleinden.
Structuur; een gladde steen lijkt ideaal,maar als de de steen voor massage wordt gebruikt,kunnen ruwere stenen ook hun eigen kwaliteit hebben.
Gewicht; een zware steen kan een stretchend of compressie-effect hebben,het weghalen van een zware steen een verlichtend effect.

De stenen worden in een heather tot een temperatuur van 45 tot 55 graden Celsius opgewarmd.Het lichaam en de stenen worden ingesmeerd met warme amandelolie.Daarna worden de stenen één voor één op het lichaam geplaatst,en begint de massage.Tijden de massage worden de stenen langzaam en rustig over het lichaam bewogen.Door de warmte van de stenen kan men dieper in het spierweefsel komen,waardoor de massage meer effect heeft.

Een hotstonenmassage werkt ontspannend en draagt bij aan een positief zelf herstel van het lichaam.Het helpt afvalstoffen af te voeren ,stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.In sommige gevallen,zoals bij ziekte of medicijngebruik,is een hotstonenmassage niet aan te raden.Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw huisarts.

De massage is vooral geschikt voor :spier en of zenuwpijnen,rug of nekklachten,slechte doorbloeding,stress,algemene moeheid of zich zwak voelen. Ook uitermate geschikt voor mensen met reuma, artrose, fibromyalgie (mits niet ontstoken). Of gewoon omdat je eens even wilt relaxen van de drukte van alle dag.

Prijs: €50,00 / 60 minuten / nek, rug, armen, benen, voeten