4shared

Reiki

Hoe werkt Reiki?

Ons immuunsysteem neemt de universele levensenergie op om er voor te kunnen zorgen dat we minder vatbaar worden voor ziektes en sneller genezen als we toch iets hebben opgelopen.Deze energie opname kan door verschillende oorzaken verstoord of geblokkeerd raken,wat direct van invloed is op onze gezondheid.

We raken uit balans en krijgen lichamelijke klachten waarvoor al dan niet een oorzaak gevonden kan worden.Reiki zorgt er voor dat het vermogen om energie op te nemen weer hersteld wordt zodat ons immuunsysteem weer goed zijn werk kan doen.Het ruimt afvalstoffen op en zorgt er voor dat onze organen weer beter kunnen functioneren.Als er psychische klachten zijn,kan reiki zorgen voor meer innerlijke rust en kracht.Op deze manier ondersteunt reiki het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest,waardoor klachten of ziekten gedeeltelijk of geheel kunnen verdwijnen.

Bij een persoonlijke en directe reikibehandeling wordt de cliënt in aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld.Makkelijke en niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning. Door middel van verschillende handposities wordt de universele energie via de reikibehandelaar doorgegeven.Vindt de cliënt het onplezierig om direct aangeraakt te worden houdt de behandelaar zijn handen enige centimeters boven het lichaam. Reiki vindt altijd de juiste weg.

Ik zorg voor een schone,prettige warme en rustige behandelruimte.Eventueel bedek ik de cliënt met een deken zodat deze het niet koud zal krijgen.Muziek of wierook kunnen in overleg met de cliënt gebruikt worden,afhankelijk van diens wensen.Hoewel deze hulpmiddelen vaak standaard gebruikt worden,vindt niet iedereen dit prettig.

Prijs: €50,00 / 60 minuten